tolkien-reading-dayVDragi tolkieniști,

Douã vești bune:

1. Sâmbãta viitoare (de la 10.00) deschidem programul Târgului de carte Final Froniter cu un preview la Tolkien Reading Day-ul „de primãvarã” (da, e sãptãmâna cu Buna Vestire – ziua simbolicã a înfrângerii lui Sauron!).

http://finalfrontier.ro/?page_id=7

2. Sâmbãtã seara ne adunãm cu toții – la Humanitas Kretzulescu – pentru Tolkien Rading Day, ediția „de primãvarã” 2015 (a cincea – din istoria societãții noastre).

Tema noastrã sunt, în sfârșit, Elfii! (o parte din ei: Elfii 1, cum s-ar spune – cei din Stãpânul Inelelor și din Hobbitul).

Vã așteptãm cu mic, cu mare – întâi la Final Frontier 4 (de la 10.00 – aici vedeți harta evenimentului) și apoi la Tolkien Reading Day (de la 18.00 – vedeți unde se desfãșoarã aici)!

Trei rugãminți punctuale – pentru membri, prieteni și fani.

 

1. Vã rugãm sã ne confirmați, printr-un email cãtre adresa [email protected] sau printr-un mesaj pe pagina noastrã de Facebook, intenția de a participa – întâi la Final Frontier (care e undeva vizavi de Cismigiu – vedeți aici), de la 10.00, si apoi la Reading Day (la Humanitas Kretzulescu – deci tot aproape de Cismigiu), de la 18.00. – ca sã știm pe ce forțe „ne bazãm”.

2. Pentru Reading Day-ul de seara, cine vrea sã contribuie la selecția de texte – e rugat sã ne dea de veste pe aceleași cãi de la punctul 1., ca sã ne organizãm 🙂

3. De asemenea, avem in program o mica demonstratie de Origami – de dimineațã, la Final Frontier. Prietenul nostru Gyuri ne-a trimis un model al sãbiuței Sting (din hârtie colorata), nu e foarte greu de realizat. Cine are timp sa pregateasca 2-3 sãbiuțe pentru fani, înainte de eveniment (și eventual sa facã si o sãbiuțã „la fața locului”, tot dupã model) e rugat sã ne scrie.

Vã mulțumim și așteptãm mesajele voastre!